Graszoden

Graszoden

De Graszoden van Pieter Roefs zijn samengesteld uit diverse grasrassen. Ze worden met de grootst mogelijke zorg gekweekt op een zanderige grond waarbij ze gedurende een heel jaar uitgroeien en een goed en stevig wortelpakket kunnen vormen.

Pas daarna worden ze met een professionele graszoden snijmachine gesneden op een afmeting van 40cm breed en 2,5 meter lengte. Het gras heeft op dat moment alle nodige kwaliteiten voor een optimale hergroei op een ondergrond die wordt voorbereid voor het uitzaaien van een gazon.

 

Afmetingen graszoden

Kleine rollen
Afmeting 40cm breed, 250cm lang en 2,5cm dik. Een rol weegt ca. 15kg.

 

Prijsinformatie graszoden

Onze graszoden zijn alleen van de best kwaliteit, en beschikbaar tegen een gunstige prijs. Informeer vrijblijvend naar onze prijzen. Bel: 0495-591558

Graszoden dagelijks vers gesneden bestellen vóór 14:00 uur. U kunt dan ‘s-avonds tussen 17:00 – 18:00 uur de graszoden afhalen of de volgende dag vanaf 8:00 uur.

Bezorgen is mogelijk op zaterdag, door de week op beschikbaarheid (informeer naar de mogelijkheden)

Heeft u specifieke wensen of wilt u bijvoorbeeld een groot aantal strekkende meters voor uw tuin of project. Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en advies.

  • Graszoden 24 uur van te voren bestellen
  • Graszoden af halen bij ons bedrijf
  • Bezorgen tegen meerprijs mogelijk

Geïnteresseerd of op zoek naar meer informatie?

Neem contact op!